Lisbeths Rum

Lisbeths Rum

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Efterårslydbad med Signe (Fuldt booket)

oktober 25, 2023 @ 19:00 - 20:30

kr.350
Efterårslydbad med Signe 🍂
Med beroligende lyde og vibrationer fra et lydbad inviteres du til at restituere kroppen og sindet.
Sessionen starter med en guidet afspænding og åndedrætsøvelser, hvorefter kroppen “bades” i lydene og vibrationerne af 13 klangskåle og en gong fra Himalaya.
Under og efter et lydbad kan du for eksempel opleve:
🌱 Dyb afslapning
Kombinationen af åndedrætarbejde og de beroligende lyde og vibrationer skaber en afslappende tilstand, hvor kroppen og sindet kan koble fra. Du inviteres til at ligge i shavasana – en restorativ yoga stilling – der opfordrer kroppen til hvile og restitution.
🌱 Stress-reducerende
Lydene og vibrationerne hjælper automatisk hjernen til at fokusere på noget andet end tanker. Dette kan hjælpe med at reducere stress-symptomer og lede til bedre søvn og koncentration.
 Helbredende effekt
Lydenes frekvenser skaber vibrationer, der kan stimulere cellerne i kroppen og derved skabe en helbredende effekt i nervesystemet, muskler, led og sener.
🌱 Praktisk info
Sessionen foregår onsdag d. 25 oktober mellem kl. 19.00 og 20.30 og afholdes i Lisbeths Rum.
Adresse: Kronprinsensgade 1, 3. sal, 1114 København.
Det eneste der forventes af dig er, at du kommer og lægger dig til rette. Der er yogamåtter, øjenpuder, pøller og tæpper til rådighed, så du behøver ikke at medbringe noget selv.
Afslappende, varmt tøj og sokker anbefales, da krops-temperaturen hurtigt kan falde.
🌱 Tilmelding:
Prisen for sessionen er 350 kr. Der er 8 pladser i alt, hvilket sikrer en nærværende oplevelse og optimal effekt af lydene. Du tilmelder dig ved at sende en e-mail til Signe på signe.j.sorensen@gmail.com
🌱 Om Signe:
Signe inviterer mennesker til at hvile og skabe balance i dem selv gennem lyd. Hun laver lydbade for grupper og private og bruger håndlavede Himalaya klangskåle, gonger og klokker, som er udvalgt og medbragt fra Nepal.
Signe’s praksis er baseret på at ære de traditionelle metoder for lydhealing gennem Nāda Yoga. Denne form for yoga søger at bygge bro mellem verdens eksterne lyde og vores indre lyde.
Hun opdagede selv lydbadenes dybe og langvarige påvirkning på egen krop og sind, mens hun arbejdede i London. Nysgerrigheden ledte hende til Nepal for at studere lydhealing under Anup Panthi, hvis familie har brugt klangskåle og gonger gennem generationer.
Signe glæder sig til at dele lydene, vibrationerne og stilheden, der tilsammen giver dyb afspænding og ro i kroppen.
Bemærk at lydbade ikke anbefales til mennesker der er under 15 år gamle, er blevet opereret inden for de sidste 3 måneder, eller er i første trimester af graviditet. Eller har en pacemaker.
Er du i tvivl eller har andre spørgsmål kan du skrive til Signe på email: signe.j.sorensen@gmail.com.
Kærlige hilsener fra Signe

Detaljer

Dato:
oktober 25, 2023
Tidspunkt:
19:00 - 20:30
Pris:
kr.350
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Lisbeths Rum
Phone
+4524855858
Email
hello@lisbethsrum.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Lisbeths Rum
Kronprinsensgade 1, 3. sal
København K, 1114 Danmark
+ Google Maps
Phone
+45 24 85 58 58
Se Sted hjemmeside