Lisbeths Rum

Lisbeths Rum

Team session for virksomheder

Team session

Tager I jer af jeres medarbejderes mentale velvære?

At tage sig af sine medarbejderes trivsel er en omsorgsfuld og ansvarlig prioritering, der ikke blot er med til at understøtte et sundt arbejdsmiljø, men som også virker forebyggende mod stress og udbrændthed. Et team i overskud og balance skaber derudover de bedste resultater. 

Som stifter af udviklingsorganisationen LittleBigHelp, med 90 ansatte i Indien og tre i Danmark, ved jeg, hvor vigtigt det er at facilitere aktiviteter for mit team, der giver plads til ro, fordybelse og forbundethed.

I en holistisk team session er I sammen i et roligt og meditativt rum. Kom ud af hovedet og ned i kroppen og mærk hvordan nærværet spirer.

Denne anderledes måde at være sammen på kan støtte jer i:

  • Bedre samarbejde
  • Bedre arbejdsmiljø
  • Bedre kommunikation

Nervesystemet falder til ro og I får et pusterum fra deadlines, ansvar og hvad der ellers er fast inventar i manges arbejdsliv.

Programmet kan være med eller uden yoga. Meditation og teknikker til at få mere ro ind i hverdagen er altid en del af programmet.

Skriv en besked til mig på: hello@lisbethsrum.dk og fortæl om jeres ønsker og behov. Så kan jeg sammensætte et program, der passer til jeres team.

Anbefalinger