Lisbeths Rum

Lisbeths Rum

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sommerlydbad – med gong & syngeskåle

juni 18 @ 17:30 - 19:00

kr.350

Sommerlydbad med Signe 🌻

Med beroligende lyde og vibrationer fra et lydbad inviteres du til at vække kroppen og sindet.

Sessionen starter med en guidet afspænding og åndedrætsøvelser, hvorefter kroppen “bades” i lydene og vibrationerne af 13 klangskåle og en gong fra Himalaya.

Under og efter et lydbad kan du for eksempel opleve:

🌱 Dyb afslapning

Kombinationen af åndedrætarbejde og de beroligende lyde og vibrationer skaber en afslappende tilstand, hvor kroppen og sindet kan koble fra. Du inviteres til at ligge i shavasana – en restorativ yoga stilling – der opfordrer kroppen til hvile og restitution.

🌱 Stress-reduktion

Lydene og vibrationerne hjælper automatisk hjernen til at fokusere på noget andet end tanker. Dette kan hjælpe med at reducere stress-symptomer og lede til bedre søvn og koncentration.

🌱 Helbredende effekt

Lydenes frekvenser skaber vibrationer, der kan stimulere cellerne i kroppen og derved skabe en helbredende effekt i nervesystemet, muskler, led og sener.

🌱 Praktisk info

Sommerlydbad foregår mellem kl. 17.30 og 19.00 og afholdes i Lisbeths Rum som ligger på Kronprinsensgade 1, 3. sal, 1114 København.

Det eneste der forventes af dig er, at du kommer og lægger dig til rette. Du kommer til at ligge blødt og behageligt på en madras, og der er øjenpuder, pøller og tæpper til rådighed, så du behøver ikke at medbringe noget selv.

Afslappende tøj og sokker anbefales, da krops-temperaturen hurtigt kan falde.

🌱 Tilmelding:

Prisen er 350 kr. for én person og 600 kr. for to, så tag en ven eller veninde med, der også har brug for lidt selvomsorg.

Efter lydbadet serverer vi en lækker smoothie.

Der er 8 pladser i alt, hvilket sikrer en nærværende oplevelse og optimal effekt af lydene. Du tilmelder dig ved at sende en e-mail til Signe på signe.j.sorensen@gmail.com

🌱 Om Signe:

Signe inviterer mennesker til at hvile og skabe balance i dem selv gennem lyd. Hun laver lydbade for grupper og private og bruger håndlavede Himalaya klangskåle, gonger og klokker, som er udvalgt og medbragt fra Nepal.

Signe’s praksis er baseret på at ære de traditionelle metoder for lydhealing gennem Nāda Yoga. Denne form for yoga søger at bygge bro mellem verdens eksterne lyde og vores indre lyde.

Hun opdagede selv lydbadenes dybe og langvarige påvirkning på egen krop og sind, mens hun arbejdede i London. Nysgerrigheden ledte hende til Nepal for at studere lydhealing under Anup Panthi, hvis familie har brugt klangskåle og gonger gennem generationer.

Signe glæder sig til at dele lydene, vibrationerne og stilheden, der tilsammen giver dyb afspænding og ro i kroppen.

Bemærk at lydbade ikke anbefales til mennesker der er under 15 år gamle, er blevet opereret inden for de sidste 3 måneder, eller er i første trimester af graviditet. Eller har en pacemaker.

Er du i tvivl eller har andre spørgsmål kan du skrive til Signe på email: signe.j.sorensen@gmail.com.

Kærlige hilsner fra Signe

Detaljer

Dato:
juni 18
Tidspunkt:
17:30 - 19:00
Series:
Pris:
kr.350
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/441490661805759/441492091805616/?active_tab=about

Arrangør

Lisbeths Rum
Phone
+4524855858
Email
hello@lisbethsrum.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Lisbeths Rum
Kronprinsensgade 1, 3. sal
København K, 1114 Danmark
+ Google Maps
Phone
+45 24 85 58 58
Se Sted hjemmeside