Lisbeths Rum

Lisbeths Rum

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

(Udsolgt) Nytårsretreat – ro til refleksion, blid yoga, meditation og selvomsorgssession

januar 6 @ 08:00 - januar 7 @ 16:00

kr.1500

Årsskiftet er altid en spændende tid til reflektion. Jeg bruger muligheden til at kigge dybt på det som jeg gerne vil slippe og lade blive i det gamle år, og det jeg gerne vil invitere mere af ind i det nye år. Hvad har året lært mig? Og hvad vil jeg måske gerne have mere eller mindre af i mit liv?

Prem og jeg har skabt et smukt Nytårsretreat, hvor vi gerne vil give dig den nødvendige ro og fred til at sætte din intention for det nye år, og forkæle dig med blid yoga, meditationer og omsorgssessions begge dage.

En invitation der giver plads til egenomsorg, og hvor du kan få mulighed for re-connecte med dig selv og dit indre. Retreatet foregår i stilhed blandt deltagere for at åbne op til en dybere ro og nærvær med dig selv. 🤍

 

🪷Praktisk info:

Dette retreat foregår lørdag d. 6. januar og søndag d. 7. januar begge dage kl. 10.00 – 16.00 og afholdes af Lisbeth Johansen og Prem i Lisbeths Rums smukke lokaler i hjertet af København.

Adresse: Kronprinsensgade 1, 3. sal, 1114 København K.

Yogamåtter, meditationspuder, øjenpuder, pøller og tæpper vil være til rådighed, så du behøver ikke at medbringe noget selv.

Vores workshops og retreats er små hold, hvor der maksimalt er plads til 8 personer. Dette sikrer en intim og nærværende oplevelse for alle deltagerne.

 

🪷Tilmelding:
Prisen for retreatet er 1.500 kr, og du kan tilmelde dig ved at sende en e-mail til Lisbeth på hello@lisbethsrum.dk. Skriv endelig, hvis du har spørgsmål.

Forplejning: Begge dage vil du få serveret en lækker let vegetar frokost, te, hjemmelavet indisk chai og sunde snacks.

 

Vi glæder os til at skabe en nærende og meningsfyldt weekend og til at nære din krop og sjæl.

 

Kærlige hilsner

Prem & Lisbeth 🙏🏼

Sted

Lisbeths Rum
Kronprinsensgade 1, 3. sal
København K, 1114 Danmark
+ Google Maps
Phone
+45 24 85 58 58
Se Sted hjemmeside