Lisbeths Rum

Lisbeths Rum

Workshops & Retreats

Tid til fordybelse og forkælelse – Giv slip og mærk samspillet mellem krop og sjæl udfolde sig

Intentionen med workshops og retreats er at re-connecte med dig selv og dit indre.

Programmet nærer selvkærlighed og selvomsorg. Rammerne giver plads til langsommelighed. Glem ansvar og andres behov, her handler det kun om DIG!

Gennem blid og langsom yoga kommer vi dybt ind i kroppen, med fokus på grounding og hjerte-connection. Vi laver også aktive meditationer, der udrenser og giver fornyet energi.

Søger du ro, selvkærlighed og fordybelse? Så læs videre herunder, hvor jeg fortæller lidt om, hvad workshops og retreats er og hvad du kan få ud af af deltage.

Se kommende workshops og retreats her

Retreats

Intense, dybdegående og fredfyldte dage – stilhed og langsommelighed, som kilde til personlig udvikling og ro i sjælen.

Retreats foregår i stilhed; en praksis, der gennem årtusinder er blevet brugt som en metode til at lære sig selv at kende og finde indre ro. 

Vi laver ofte to slags dynamiske meditationer; Osho Dynamic Meditation og Osho Kundalini Meditation.

Udover dynamiske meditationer er der blid yoga og introduktion til forskellige meditationsteknikker, som efterfølgende kan hjælpe dig i en travl hverdag.

På retreats er der desuden sessions om aftenen, der understøtter den selvkærlige praksis, for eksempel kakaoceremoni og lydbad.

Hvem er retreats for?

Hvis du har lyst til at arbejde dybt med dig selv, og har brug for at blive ladet op med ny energi, så er dette den ultimative gave, du kan give dig selv.

Vi sørger for alt, hvad du behøver, for at få nogle fredfyldte dage, med masser af ro, fornyet energi gennem yoga og aktive meditationer, samt nærende måltider, tilberedt med omhu og kærlighed.

Det er ikke nødvendigt, at du har erfaring med meditation, yoga eller stilhed. Alle kan deltage, du skal blot møde op med et åbent sind.

Se kommende retreats her

Workshops

Søger du en indre ro, men har ikke mulighed for at tage flere dage på retreat? Så afholder jeg også workshops – som ligner retreats, bare i mindre format. Et mini-retreat, vil jeg kalde det.

En workshop kan være én eller flere dage og foregår, for det meste, i Lisbeths Rum, i København. 

Se kommende workshops her

Skræddersyede retreats og workshops

Har du særlige ønsker til et retreat eller en workshop? For eksempel en anderledes måde at være sammen med familie eller venner på? Så send mig en mail på: hello@lisbethsrum.dk, så finder vi sammen ud af, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.

Anbefalinger